Клан Археманів
Клан існує два роки..
Територія: Південний квартал / Стара Бібліотека.
"Просвітлені". Вважають себе посланцями Бога. В основному мирні, але схильні до конфліктів, якщо хтось суперечить їх релігійним поглядам. Клан започаткував дехто на ім'я Маркус. Хлопчина колись належав до іншого клану, але в якийсь момент вирішив розпочати самостійне життя, і спершу мешкав у старій бібліотеці. Там він знайшов кілька примірників релігійних книг й під впливом від прочитаного почав називати себе Архангелом.
Клан Еко
Дата заснування невідома..
Територія: Ферма.
Живуть у гармонії з природою. Займають територію старої колись зруйнованої ферми. Вирощують овочі та намагаються приручити диких свиней. Еко дружньо спілкуються із іншими кланами.
Клан Художників
Клан існує десять років..
Територія: Північний квартал / Мерія.
Лідер клану називає себе Ангелом й переконує усіх, що у минулому житті був "бездомним лемберзьким художником", хоча сам не може пояснити, що це означає. Ходять чутки, що Художники тісно спілкуються з Археманами й тому і у тих, і у інших дуже нетрадиційні погляди на життя. Однак про людське око клани зберігають нейтралітет. Чим конкретно займається клан художників, достеменно невідомо. Це найстаріший та найбільший клан міста, займає він весь північний квартал, однак лідер та його найближчі прибічники мешкають у приміщенні, де, як кажуть, колись була мерія.
Клан Диких
Дата заснування невідома..
Так інші клани називають відлюдькуваті сім'ї та родини, що колись входили у інші клани, але чомусь відділилися від них й тепер розкидані по усіх територіях. Не факт, що ці сім'ї навіть знають про існування один одного, але їх часто відносять до одного клану Диких. Про те, які порядки встановлені у цих сім'ях, можуть знати хіба що самі їх члени. На контакт із іншими кланами не виходять. В основному мирні.
Серед клану Диких виділяють сім'ї Птахів, Вовків та Кротів:
• Птахи
Територія: Західний квартал / Хмарочоси.
Птахи вчаться літати. Й здається у них це виходить. Живуть у західному кварталі Міста, де вціліло кілька хмарочосів. Будівель, придатних для життя, там лише дві чи три й ті у самісінькому центрі кварталу. З Птахами інші клани не спілкуються, тому чи ця сім'я дружня, достеменно нікому невідомо.
• Вовки
Територія: За межею.
Із цією сім'єю краще взагалі не мати справ. Мешкають вони на покинутій території. Контакти з іншими кланами зведені до нуля. Ця сім'я вважається агресивною, однак сутичок із Вовками майже не буває, оскільки ті рідко покидають свою територію.
• Кроти
Територія: Східний квартал / Підземні ходи.
"Діти підземелля". Мешкають у катакомбах, каналізаціях, підвалах, на підземних автостоянках. В основному займають східний квартал, однак ходять чутки, що Кроти створили під Містом цілісіньку систему підземних ходів. Рідко виходять назовні. Найчастіше Кротів можна зустріти вночі. Ця сім'я єдина серед Диких спілкується із іншими кланами, однак вкрай рідко. Вважаються привітними й спокійними. Принаймні конфліктів із Кротами ще ні в кого не було.