Anarkhia

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Anarkhia » Важливо! » Вакансії

Вакансії

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

У цій темі кожен може "замовити" персонажа, потрібного у грі (родича, друга, знайомого). Заявки оформлюємо за шаблоном.

Шановні потенційні гравці! Ця тема й для вас. Можете вибрати того персонажа, який вам більше до вподоби  й написати анкету, керуючись побажаннями "замовника". Інформацію про персонажа можна і треба доповнювати. Але, якщо бажаєте змінити щось суттєве, прошу писати мені в ОП або "замовнику" - домовимося.

Шановні гравці! Якщо персонаж потрібний дуже терміново, його може тимчасово відігрувати ГМ.

Прошу розписувати вакансії детально, а не два рядки й в половині пунктів прочерки. Такі вакансії будуть скасовуватися.

Шаблон заявки на вакансію.
1. Ім'я.
2. Вік.
3. Стать.
4. Клан.
5. Вимоги до персонажа:

Характер:
    Біо: прошу вказати, які стосунки з вашим персонажем
    Зовнішність:
    Додатково:
6. Є потреба відігрувати персонажа ГМ-ом?

Код:
[b]1. Ім'я.[/b]
[b]2. Вік.[/b]
[b]3. Стать.[/b]
[b]4. Клан.[/b]
[b]5. Вимоги до персонажа:[/b]
    [u]Характер:[/u]
    [u]Біо:[/u]
    [u]Зовнішність:[/u]
    [u]Додатково:[/u]
[b]6. Є потреба відігрувати персонажа ГМ-ом?[/b]

2

1. Ім'я.
Арій
2. Вік.
30 років
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Вовків
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Вибуховий, імпульсивний. Завжди відповідає за свої дії та слова – якщо впіймають. Дуже рішучий. Не прощає і не вибачається. Не просить допомоги, навіть якщо потребує.
Боїться вогню та пекучого сонця, як істинний вовк.
Любить місяць, часто не спить уночі.
Всім говорить, що не має серця, а для більшого ефекту показує місце на грудях, де має бути серце.
            Особливі вміння: дуже спритний, незважаючи на зріст і статуру; має ідеальний зір та нюх; якимось чином (на вибір гравця) може розуміти, наказувати і розмовляти з вовками (звірами).
    Біо:
Єдиний обов’язковий факт: у шістнадцять років він убив родину Солі. Він не знає, що Соля жива. Можливо, хотів стати вождем клану, але через численні промахи і надто, навіть для вовків, тиранічні замашки йому переходили шлях, не давали досягти мети.
    Зовнішність:
Кремезний, темношкірий, має чорне, як смола, волосся.
Очі надивовижу сірі, і що б він не говорив, чи не думав, вони залишаються дуже сумними, трохи пронизуючими, майже не видно зіниць.
Весь у шрамах, величезний рубець там, де має бути серце.
    Додатково:
Убивця родини Солі. Можливо, кається у цьому, але не обов’язково.
Поки що немає.

/доповнено by Angel/
|доповнено by Solly|

Отредактировано Соль (2010-06-27 16:20:02)

3

1. Ім'я.
Маркус
2. Вік.
30 років
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Археманів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Любить владу. Не зважаючи на нову ідеолігю, вважає, що світом просто повинен хтось керувати, інакше вони не виберуться з тї Руїни, у якій є. Хитрий, проте спокійний... Врівноважений, ніокли не кричить і не зривається на комусь. Розумний, не керується емоціями.
Особливі стосунки у Маркуса з Ангелом - лідером Художників. Колись вони товаришували, а зараз здається, що між кланами й досі дружні стосунки, хоча це не зовсім так. Виникло певне непорозуміння. /За детальнішою інформацією можна звернутися до Ангела./
    Біо:
Коли йому було 16 років, зустрів Ангела. Вони потоваришували та разом жили у бібліотеці. Потім до них приєдналися Соль та Гор. Також Маркус мав певні зв'язки із батьками Джекіла. Він був одним із перших Художників, однак не сприймав клан всерйоз. Коли Ангел вирішив перебратися до північного кварталу, Маркус залишився у бібліотеці. Два роки тому заснував клан Археманів - приблизно у цей час зустрів Кейт.
!!! Детальнішу інформацію шукайте в анкетах Ангела, Кейт та Джекіла.
    Зовнішність:
Байдуже яка.
    Додатково:
Лідер Археманів. Має тісний зв"язок з Кейт, вважає її своєю партнекою і однодумцем. Можливо якісь почуття.
Так

/доповнено by Angel/

4

1. Ім'я.
Гор
2. Вік.
18 років
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Художників
5. Вимоги до персонажа:
    Характер: Гор зовсім не конфліктний.  У його поведінці немає ніякої агресії. Навпаки, він досить приємний та ввічливий, співчутливий, любить маленьких дітей та тварин.
    Біо: Все, що душі завгодно. Принципово лише те, що Гор познайомився з Ангелом ще до заснування клану, знає Маркуса (про це можна почитати в анкеті Ангела), зараз він найкращий друг Ангела.
    Зовнішність: Невисокий на зріст, стрункий. Молоде худорляве лице. Чорне, мов вороняче крило, волосся, спадає на плечі. Хлопцю лишень виповнилося вісімнадцять, але виглядає він трішки молодшим на свій вік. Мабуть, так здається, через щирий, трохи наївний погляд яскраво-блакитних очей.
    Додатково:  З вигляду й не скажеш, що Гор може похизуватися справжньою богатирською силою. Це часто вводить його ворогів в оману, завдяки чому хлопець має додаткові переваги у бійках. Однак, оскільки Гор не полюбляє конфліктні ситуації, силу свою застосовує лише у крайньому випадку.
-

5

1. Ім'я.
будь-яке
2. Вік.
26 років
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Птахів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер: вимог як таких нема, головне, щоб персонаж був позитивним.
    Біо: дуже близький родич Ангела (старший брат - для обговорення деталей біо прошу звернутися до мене в ОП або асю). Втратив з ним зв'язок, коли йому було 12 років, з того часу намагається його знайти. Крім цього, знайомий із Мілою - з запису її щоденника:
"** січень 2050
Він знову його шукає... Це мене зведе з розуму. Вкотре він береться за цю справу?
** березня 2050
Скільки можна?Я його ненавиджу...Сьогодні ввечері я покину клан."
    Зовнішність: не обов'язково, але можна, щоб був схожим на Ангела.
    Додатково: з 12 років курить - дуже багато й зазвичай "самокрутки" із дикого тютюну та трав - через це голос хриплий, за бажанням хронічний кашель.
-

6

1. Ім'я.
Розмарі (Розі)
2. Вік.
21
3. Стать.
жіноча
4. Клан.
Птахів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Досить мила дівчина, хоч і не любить чужинців і новоприбулих (колись саме такі її мало не вбили). За кожним із таких пильно слідкує і за не правильний, на її думку, рух може вбити. Такою вона видається новеньким, але для тих, хто в Клані вона перша людина, що прийде на допомогу
    Біо:
-
    Зовнішність:
щось таке чи  таке
Хайді Волтурі
   Додатково:
можливі родинні зв'язки з Сонцем
бажано...

Отредактировано Асторія (2010-04-20 14:50:51)

7

1. Ім'я.
Віктор
2. Вік.
23
3. Стать.
чоловіча
4. Клан.
Птахів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Непоступливий у своїх діях і уявленнях.
    Біо:
Разом із братом  Крістіаном керують кланом. Закоханий у Розмарі
    Зовнішність:
ось такий
    Додатково:
Лідер Птахів
бажано...разом з Розі перестріли Торі і Еда

8

1. Ім'я.
Крістіан
2. Вік.
19
3. Стать.
чоловіча
4. Клан.
птахів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
На відміну від свого брата Віктора м'який і поступливий. Сприймає світ через призму романтики.
    Біо:
Часто разом із Асторією спостерігає за небом, інколи, навіть засинають так. Дуже ніжно ставиться до дівчини.
Не зважаючи на таку відмінність із братом, вони досить дружні і легко знаходять спільну мову. Але в одному не сходяться їхні думки: Віктор так само як і Розмарі агресивно ставиться до новоприбулих. а Кріс навпаки - зацікавлений у збільшенні клану.
    Зовнішність:
ось
    Додатково:
Лідер Птахів (разом із старшим братом Віктором). Можлива закоханість у Торі
так

9

1. Ім'я.
Мія, повне ім'я Міаплацідус (батьки назвали на честь зірки)
2. Вік.
17
3. Стать.
жіноча
4. Клан.
птахів
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Дуже таємнича людина. Повністю показувати свій характер не вміє і не любить. У клані поводиться, як сіра мишка.
    Біо:
Одна і мабуть найщасливіша серед Пташок. Пам'ятає своє минуле, знає батьків... Що ще потрібно для щастя? Вона загубила свій дар... Мі обожнює малювати, але картини виходять недолугі. І все через те, що втратила дар...
Коли їй було 12 років вона спробувала полетіти...але...але їй не вдалось. Вона впала і через певні обставини мало не втратила зір. На даний момент він повільно відновлюється, але через те падіння, Міаплацідус страшенно боїться польотів.
    Зовнішність:
Кейт Мара чи Венесса-Енн Хадженс
    Додатково:
Проблеми із зором. Можлива зміна клану на самітника, але не бажано..все через її втрату.
поки не має

Отредактировано Асторія (2010-04-20 14:58:53)

10

1. Ім'я.
Будь-яке
2. Вік.
19-23 роки
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Самітник
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
  Розбишака, замкнутий, веселий...Справжнісінький коктель, схожий чимось (за складом) на Мілу

Біо:
  Ріс в повній(тато та мама) сім*ї, що дивно для того часу. Раніше належив до клану Художників, але через внутрішній конфлікт вирішив перейти до Еко. Згодом зрозумів, що й це не для нього. Мріє займатись музикою.
   Мілу зустрів випадково - просто "вилетів" на неї з-за повороту, утікаючи від когось. Купа лайки та купа наставлених один одному синців - ось результат перших трьох хвилин знайомства. А потім він помітив, що збив не юнака,як йому здалось, а дівчину.

Зовнішність: Давід Бонк( нім. група Панік)

Додатково:
Друг Міли, між ними є симпатія/флірт
Ні

Отредактировано Міла (2010-04-22 16:50:49)

11

1. Ім'я.
Справжнього імення - невідоме. Всі знають тільки нік - Курт
2. Вік.
24
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Вовки...
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
Вибуховий.Емоційний.Чесний.Відкритий.Буває агресивним.Прямолінийний...Справжній вовк)
    Біо:
Хто що знає про справжнє минуле наговіркого Вовка? Та майже ніхто та майже нічого! Але цей "кадр"...
Одного чудового дня Курт втікав від когось,а можливо просто переховувався...Й натрапив на Мілину схованку... Що це було для Міли? Приходить дівчина після виснажливого дня пошуків й розуміє, що в неї вдома(якщо це можна так назвати) хтось є... Зайшовши в кімнату дівчина бачить доволі симпатичного юнака,який безсоромно (як на Мілу, тобто без сорочки,чи чоо там) дрімає на її ліжку.... Дівчина тоді перетворилась на фурію...Але вдтоді має..хм...своєрідного..хм...друга.
    Зовнішність:
Русявий. Високий. Карі очі..."Слов*янська", одним словом.
    Додатково:
Курить. Постачає в місто тютюн.
Ні

Отредактировано Міла (2010-06-29 22:38:04)

12

1. Ім'я.
___
2. Вік.
20-24
3. Стать.
Чоловіча
4. Клан.
Еко
5. Вимоги до персонажа:
    Характер:
В дечому м*ягкий...Добра людина й хороший друг. Відзивчивий.
    Біо:
Брат-близнюк голови клану. Натрапив на Мілу(чи вона на нього) чисто випадково.Слово за слово....
    Зовнішність:
Ось така
    Додатково:
"Саме головне знову витримати їхній натиск га те, що самітником бути погано..."  - ось згадка про нього в мому ігровому пості. Саме він згодився допомагати Мілі. Інколи дає їй книги, які знаходить чи вимінює. Грозиться стати їй другом або навіть дечим більшим.
Ні

Отредактировано Міла (2010-06-29 22:27:47)

Вы здесь » Anarkhia » Важливо! » Вакансії