Анкету пишемо українською мовою!

1. Ім'я персонажа.
Це може бути як ім'я, дане при народженні, так і прізвисько, те як персонажа називають друзі та знайомі.
2. Вік/Дата народження.
Прошу звернути увагу, що зараз у нас 2053 рік.
3. Орієнтація.
Гетеро/Гомо/Бі/Асексуал --- думаю, тут все зрозуміло.. для тих, хто в танці - асексуальність
4. Клан
Вказуємо, до якого клану належить персонаж, чи, може, він самітник. Прошу переглянути список Кланів.
5.Біографія.
Себто життєпис персонажа до поточного часу у грі. З моменту народження, дитинство, юнацтво і т.п. Цікаві випадки із життя, що вплинули на формування характеру.
Мінімум 10 повних рядочків.
6.Характер.
Прошу детально розписати, вказувати як позитивні, так і негативні риси характеру, а також вказуємо, що персонаж любить/не любить. Можна описати особливості поведінки у тих чи інших ситуаціях (5-7 рядочків).
Також заповнюємо пункти
Звички:
Мрії:
Фобії:

І ще попрошу дати відповіді на питання, бажано розгорнуті відповіді.
У чому проявляється сила персонажа?
У чому проявляється слабкість персонажа?

Що для персонажа найцінніше? це може бути щось матеріальне - подарунок від друга тощо, або духовне - спогади і т.д. і т.п.
7.Зовнішність.
Заповнюємо пункти
Зріст:
Вага:
Колір очей:
Колір волосся/зачіска:
Статура:
Додатково:
які іще є особливі риси зовнішності, татуювання, сережки, особливий стиль у вбранні, манера поводитися, хода чи рухи.. те, на що можуть звернути увагу оточуючі.
8. Короткий опис персонажа.
3-4 рядочки. Опис потрібен для списку персонажів. У кількох словах опишіть те, яке враження справляє персонаж на оточуючих.
9.Зв’язок з вами.
Бажано ICQ, але можна й сторінку в контакті. Ніяких ЛС та і-мейлів - на практиці ще ніхто не відповідав на і-мейл, тому такого контакту не приймаємо.
10.Звідки взнали про цей форум?
Прийшли до нас по рекламі чи, може, хтось порекомендував?

Копіюємо цей код і заповнюємо пункти анкети. Будь ласка, не міняйте оформлення пунктів! Наперед дякую.

Код:
[b]1. Ім'я персонажа.[/b]

[b]2. Вік/Дата народження.[/b]

[b]3. Орієнтація.[/b]

[b]4. Клан[/b]

[b]5.Біографія.[/b]

[b]6.Характер.[/b]

[u]Звички:[/u] 
[u]Мрії:[/u] 
[u]Фобії:[/u] 
[b]У чому проявляється сила персонажа?[/b]

[b]У чому проявляється слабкість персонажа?[/b]